OmniTekst

Så er jeg i business. Med enmandsfirma, CVR og domæne. Foreløbigt kun på sidelinjen, men det er rart. Har allerede haft haft flere opgaver og skriver lige nu for it-borger.dk om børn og sociale netværkstjenester.


3 kommentarer til “OmniTekst

 • 1
  Peter Andreas
  14 december, 2008 07:05

  Tillykke med CVR’et. Kan du allerede nu mærke hvor fedt det er, at være sig selv? Jeg tog springet for et par år siden og får små orgasmer hver morgen, når jeg kommer i tanke om, at det er mig selv der bestemmer, om jeg skal stå op.

  P.

 • 2
  admin
  14 december, 2008 15:44

  Jep - det er fedt! Der skal bare nogle flere kunder i butikken, så kan jeg vinke farvel til dagpenge-du-skal-stå-til-rådighed-døgnet-rundt-og-åben-denne-side-og-klik-her-og-tag-til-rædsomme-møder-og-lyt-til-os-der-ved-bedre-hvad-du-skal-og-du-er-nok-bare-doven-provinsialiteten.

  Poul

 • 3
  admin
  14 december, 2008 15:53

  Jeg har nu ændret min spamfobiske diskussionsindstilling i bloggens opsætning, så kommentarerne ikke længere skal godkendes af mig, før de publiceres ;-)
  ——
  Opdatering 13. januar 2009: Midt i en Tsunami af spam-kommentarer ændrer jeg nu igen opsætningen, så intet kommer online, før jeg har set det.

Skriv en kommentar